Monday, June 13, 2011

Vaade minevikku ja pilk tulevikku ehk Üldkoosolek

2. juuni õhtul toimus Eesti Testijate Liidu (ETL) Üldkoosolek. Eriliseks tegi koosoleku see, et esimest korda toimus koosolek kahes linnas korraga: Tartu liikmed olid ühenduses üle Skype!

Esimeses (ametlikus) pooles analüüsiti eelmise aasta tegevusi - seminarid, Testijate Päev, eksamite korraldamine, vaadati üle ja kinnitati majandusaasta aruanne. Edasi arutati 2011/12 tegemisi. Põhiline sündmus, milleks algavad ettevalmistused on 2012 juunis toimuv testimisalane konverents. Konverentsiga samal ajal organiseeritakse Tallinnas ka ISTQB üldkoosolek. 2011 plaanides on seminaridega jätkamine Tallinnas ja alustamine Tartus, külaskäigud liikmete tööandjate juurde ning kindlasti veel mõni huvitav reis mõnda naaberriiki tutvumaks testimisega tegelevate ettevõtetega. Kuna ETL on kasvanud juba päris suureks, siis valiti nõukogu (Raivo, Raimond, Risko, Urmo, Arvi), kes hakkab ergutama juhatust (Maili, Kaspar, Harles).

Peale ametlike otsuste tegemist liiguti edasi söögikohta Rucola, kus pitsasid testides mõtiskleti kuidas tegevust aktiviseerida ning liikmetele huvitavat tegevust pakkuda. Oli tore õhtu! Tuleb tore aasta! Aitähh kõigile osalejatele ja neile kes seekord osaleda ei saanud!

No comments: