Friday, September 2, 2011

Konverentsile Saksamaale - Agile Testing Days

Mart käis välja idee minna Saksamaale ja osaleda konverentsil Agile Testing Days, mis toimub 14-17. november . Kuna kevadist Riias käimist võib lugeda kordaläinuks, siis tundus mõte enam kui hea. Eriti veel, kuna agiilne tarkvaraarendus muutub järjest populaarsemaks ja agiilse testimise alaseid koolitusi pole veel "liiga palju" olnud. Mulle teadaolevalt on ainus hetkel teadaolev koolitus devtraining-u poolt organiseeritud "Agile Acceptance Testing and Specification by Example".

Hetkeseisuga on teada järgmine info:
Paketis:
- osalustasu (tutorial 14.11, konverents 15-17.11)
- lennukipiletid Tallinn-Berliin-Tallinn
- ööbimine kahestes tubades konverentsihotellis

Paketi maksumus inimese kohta ca. 2650EUR. Uurime võimalust saada EAS-i toetust (kuni 50%). Kui see peaks õnnestuma, võib osalustasu väheneda ca 1325 euroni.

Järgmised sammud:
Konverentsi korraldajaga on kokkulepe, et kui 10. septembriks suudame registreerida vähemalt 5 inimest, saame grupisoodustuse (hetkel on hinnas sellega arvestatud). Mingi aeg läheb ka EAS-st vastuse saamisega. Seega on hetke kõige olulisem, et saame tagasisidet, kas konverentsil osalemise vastu on huvi. Kui on, palun registreerige end Doodle-s hiljemalt 5. septembril 2011 kell 20:00. Sellest lähtuvalt teeme otsuse kas ja kuidas edasi minna.

Riias külastasime ka kohalikke ettevõtteid. Kas ka Saksamaal? Veel ei tea. Kui grupp koos ja minek kindel, siis püüab ka selles osas midagi ette võtta. Berliinis ja selle lähiümbruses võiks selliseid firmasid ju olla, mille tegevus meile huvi pakuks.

Antud konverentsireisi projektijuht on Mart, kes hea meelega lisainfot hagab. Loomulikult on oodatud kõik postitused/kommentaarid ka blogisse!


No comments: